En eldstad blir ett vackert inslag i hemmet

Värm dig vid en öppen spis

Vi hälsar dig varmt välkommen till KAK Brasvärme Butiken i dubbel bemärkelse, för vi ser fram emot att hjälpa dig hitta en eldstad som värmer dig och ditt hem. En öppen spis har en särskild karaktär och verkligen ett eget uttryck som ger en vacker och ombonad känsla i ditt hem.

Eldstad värme i hemmet

Hos oss kan du hitta både öppen spis men även kakelugn, insatskamin och flera andra alternativ på eldstad.

När du kommer till vår butik eller hör av dig så kan vi bistå med både rådgivning, planering, leverans och installation. Butiken hittar ni i Valskog som ligger mellan Arboga och Köping, men det går också bra att läsa om och se bilder på alla produkterna på vår hemsida.

Det är flera faktorer som gör företaget till det vi är idag och en av dessa är att vi har funnits i branschen sedan 1993. Under den tiden som gått så har vi hunnit samla på oss mycket kunskap, erfarenheter och byggt trygga och stabila samarbeten med våra leverantörer, vilket är en vinst och tillgång för både oss och er. Det här är leverantörer och tillverkare som vi tycker är de bästa på marknaden, för vi vill kunna erbjuda trygghet och högsta kvalitet till alla våra kunder.

Vilken eldstad är din favorit?

Vi vet att det inte är en liten sak att investera och installera en öppen spis och just därför finns vi här genom hela processen från att ni ska välja till att den är på plats. Hos oss hittar ni ett stort och brett utbud när ni ska välja vilken form av eldstad ni vill ha.

eldstad-narbild

Öppen spis är bara ett alternativ och utöver det finns både kakelugn, insatskamin, täljstensugn, täljstenskamin, köksspis och pelletskamin.

Dessutom finns flera av dessa i olika utföranden och därför kan det vara en process i sig att välja vilken man vill ha. Behöver ni så får ni gärna rådfråga oss kring vad som kan passa bäst för det rum eller den bostad där den ska vara, för även om designen i sig är en viktig faktor så kan de även skilja i egenskap av till exempel dess värmestrålning.

En eldstad men flera möjligheter kan man sammanfatta det! Behöver ni hjälp med måttanpassad spiskåpa så kan vi lösa det och vi kan även laga och täta skorstenar. När eran kamin eller annan eldstad ska installeras så ordnar vi med tillhörande skorsten, eldstadsplan och om den har fundament runt omkring. Kort sagt så kan ni använda er av vår expertis redan från planeringsstadiet enda tills att allt är installerat och klart. Välkommen till oss!