Kakelugn för stil och värme

Täljstensugnar och kakelugnar

Hos oss på KAK Brasvärme Butiken kan ni få hjälp att hitta bland annat täljstensugnar och kakelugnar som passar era behov och önskemål. Vi hjälper sedan till vid leverans och installation och med många år i branschen kan ni vara trygga med att vi vet vad vi gör.

Täljstensugnar

Det finns många olika varianter av eldstäder så som kakelugnar och täljstensugnar.

Ni är varmt välkomna till vår butik som ni hittar i Valskog mellan Köping och Arboga när ni söker inspiration och få en verklig uppfattning om de olika som finns att välja på. På vår hemsida kan ni se bilder och läsa om sortimentet och alla våra leverantörer.

Bland utbudet finns både köksspisar, insatskaminer, pelletskaminer och kakelugnar så ni kommer helt säkert hitta något som ni tycker om. Om ni har några frågor kring vad som kan passa bäst så hjälper vi er gärna så att det uppfyller er förväntan.

Förutom att installera den eldstad som ni väljer så kan vi också hjälpa till med eldstadsplan, tillhörande skorsten och eventuella fundament. Och om ni behöver laga eller täta skorsten så har vi kunskap och redskap för det, samt att ordna med måttanpassade spiskåpor, så det är en väldigt komplett lösning ni får när ni anlitar oss.

Täljstensugn och kakelugn av högsta kvalitet

Vårt företag har funnits sedan 1993 och under åren har vi byggt upp starka samarbeten med de främsta tillverkarna och produktleverantörerna inom området. Det ger er som kund både trygghet och kvalitet när ni vänder er till oss och det är vi stolta över.

kakelugn som brinner

När ni till exempel söker en täljstensugn så samarbetar vi med Tulikivi, och kakelugn kommer från Gabriel Kakelugnar.

På vår hemsida hittar ni också ett galleri med ett urval av de olika täljstensugnar och kakelugnar som finns att välja mellan. Vi är lika mån som ni att det ska bli rätt och att den ni väljer är något ni ska ha glädje och nytta av en lång tid framöver.

Det är en värdefull investering både utifrån att det är en effektiv energikälla, men också för att öka värdet på sin bostad. Vi som bor i de nordiska länderna vet hur gott en täljstensugn eller kakelugn av något slag värmer om hösten och vintern, men det är också en trygghet ifall man bor på en plats där det händer att man råkar ut för strömavbrott. Det finns helt enkelt många vinster med att installera en kamin eller ugn och vi ser fram emot att hjälpa er.