Kamin är en uppskattad värmekälla

Vi installerar braskamin och kaminer insats

Välkommen till oss på KAK Brasvärme Butiken. Har ni idag en gammal kamin som ni vill byta ut eller saknar ni en men önskar skaffa?
Då har ni kommit helt rätt, för vi hjälper till med både planering och installation av er eldstad samt tillhörande skorsten och eventuella fundament som hör till.

Kamin KAK Brasvärme Butiken

Kanske ni redan vet vilken slags kamin ni önskar eller så behöver ni råd och vägledning kring vad som kan passa den tänkta platsen och dess syfte.

Vi har funnits i branschen många år och har lång erfarenhet så därför kan ni vara trygga med att använda er av vår expertis. I Norden speciellt så är en insatskamin eller braskamin en uppskattad värmekälla under våra kyligare årstider och vi vågar nog garantera att ni kommer ha mycket glädje och nytta av den.

Vi samarbetar med flera av de bästa leverantörerna och tillverkarna av kaminer och tack vare det kan vi tillsammans hitta den produkt som passar er allra bäst. Utöver att installera och leverera er eldstad så finns vi också till hands för att hjälpa till med måttanpassade spiskåpor och dessutom lagar och tätar vi skorstenar.

Insatskamin och braskamin är två av många alternativ

När ni väljer eldstad så finns det både kaminer insats och olika varianter av braskamin. Förutom att utefter tycke och smak välja en design och estetiskt utförande som passar, så får man ha i åtanke vart den ska placeras. Byggnaden, rummet och skorsten är också faktorer att ta hänsyn till när man väljer vilken slags kamin som är bäst lämpad.

Kamin inomhus

Även om alla är en källa till värme så har de lite olika värmestrålning och egenskaper beroende på utförande och här får ni gärna rådfråga oss.

På vår hemsida kan ni läsa mer och se bilder på alla olika alternativ på exempelvis insats kamin, öppen spis och kakelugn. Vi har samlat information om alla våra produktleverantörer och ett galleri med ett urval av bilder på köksspisar, spiskåpor och kaminer.

Ni är välkomna in i butiken för att se vårt sortiment och annars går det bra att kontakta oss via mail eller telefon om ni har några frågor eller funderingar. Insatskamin och braskamin är två av många alternativ och det kan vara svårt att välja, men vi ser fram emot att hjälpa er genom processen ända tills er nya eldstad är på plats.